Velkommen til Kagefryd

Et univers af smukke kager og bagværk

Æstetik og smag

Hos Kagefryd bager vi kager i mange farver og former – og til enhver anledning. Hos Kagefryd er en kage “ikke bare en kage”, men en dyb passion, og stor kvalitet i råvarer og udtryk. Kagerne bages med æstetik, og kæmpe respekt. Kagerne er rustikke, smukke og ærlige.

Kagefryd spirede frem i 2017, og blev etableret efter min deltagelse i Den Store Bagedyst 2015. Deltagelsen i programmet gjorde min passion for kager og bagværk endnu dybere end den i forvejen var, og jeg blev klar over, at kagernes verden skulle gøres til min levevej.

Om Jette Stub

Jeg har bagt siden jeg var en lille pige. Jeg elskede, at følge med, når min mor bagte, og jeg fik tidligt lov til at bage selvstændigt.

Jeg elsker at udvikle opskrifter og kreere spændende kager og bagværk, og finder stor inspiration, når jeg går ture i naturen og ser på former og farver, og ikke mindst når jeg kigger på Pinterest og Instagram,

Jeg er et levemenneske med stort L. Jeg elsker min familie, og bruger min tid sammen med mand, børn og børnebørn så snart jeg kan.

Det var lidt om kagefryd og mig. Tusinde tak fordi i læste med.

Jeg glæder mig til at kreere DIN næste kage, eller være vært ved dit næste kursus.

På gensyn…

"De smagte så godt, og der var selvfølgelig alt for meget. Men det nyder kollegaerne godt af"

Karina, Fredensborg

Kobberbryllup
"Det var virkelig nogle flotte kager"

Joakim og Mette, Frederiksberg

Bryllupskage
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0