Velkommen til Café Kagefryd

Ring på 31 36 76 64 eller skriv til info@kagefryd.dk

Åbningstider

Man – fred: 09:30 – 17:00
Lør: 10:00 – 16:00

Søndag lukket

Adresse

Stengade 58
3000 Helsingør

Café Kagefryd

Kagefryd er en café placeret på Helsingør hovedstrøg, Stengade 58, lige midt i bykernen og det pulserende byliv.

Med en stor portefølje af lækre produkter som kan nydes i både caféen og to go, kan der blandt andet nævnes moussekager, frokost salat, sandwich, brunchtallerken, boller, varme drikke og meget meget mere. Listen er lang og kun fantasien sætter grænser for alle de kreationer der bliver brygget på i den lille, hyggelige café.

Kagefryd går 100% ind for god kvalitet hvilket afspejles i både kager, kaffe, indretning mv.

Stemning i caféen

Caféens stemning er meget gennemtænkt og afspejler Jettes personlige stil.

“Det vigtigste i caféen, er at alle kan hygge sig og få den bedste oplevelse når de er her. De skal gå herfra med en følelse af, at de har lyst til at komme igen” – Jette Stub, Indehaver

Det ord beskriver caféen bedst er ‘hygge’. Den oser af hygge, varme og afslapning. Det er et sted hvor alle kan komme ned i gear og nyde omgivelserne. Hyggen ses i alt – fra de levende stearinlys der luner, de varme farver på væggen og den hyggelige lyd af fransk café musik der giver ro for sjælen. Alt dette er med til at afspejle Jette og Kagefryds ånd.

Vores produkter

Vores produktportefølje er fyldt med mange, spændende og smagfulde lækkerier.

Vi laver kager til enhver lejlighed og arrangementer, store som små. Bryllupskager i flere etager, portionsanrettet kagetapas, studenterkager, dåbskager med modulerede figurer osv osv osv. I selve caféen gør vi meget ud af at der er lidt for enhver smag. Vi har derfor både glutenfri og veganske kager, samt sukkerfrie alternativer.

Caféen serverer også mad til de sultne gæster. Bl.a morgenmadstallerkener, frokostsalat, sandwiches og hjemmelavet surdejsboller og rugbrødsboller. Og ej at forglemme, har vi både kolde og varme drikke. Kaffe, kakao, most, te mv.

Vi kreerer kager efter sæsoner og helligdage og bruger kun de bedste varer.

Mere end bare en café

Café Kagefryd er meget mere end ‘bare’ en café. Det er et afbræk fra den hektiske og hurtige hverdag. Det er ekstravagante kager til alle livets begivenheder. Det er en fantastisk smagsoplevelse du sent vil glemme. Og alt der imellem.

Lokal støtte og samarbejde

For Jette har det været vigtigt at bygge bro og støtte op om det lokale erhvervsliv i Helsingør.
“Vi står stærkest sammen og jeg synes det er vigtigt, især at støtte de små men dygtige profiler i lokalområdet” Jette Stub, Indehaver

Jette har blandt andet den gode kaffe fra Strandvejsristeriet. Det er lokalt og enormt dygtig samarbejdspartner for Café Kagefryd.

Book et bord
Kontakt
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0