Der er sommer og sol over de her skønne cupcakes med oreo og lækker luftig frosting. De var super sjove at lave, Det var lidt svært med de gule blade, men som første forsøg er jeg godt tilfreds. Der er plads til forbedringer med næste omgang, som helt sikkert vil blive bagt igen snart.

120 g blødt smør
2 dl sukker
2 æg
1 tsk ren vanillepulver
1 dl mælk
3 dl hvedemel
1 tsk bagepulver
2 spsk lemoncurd
skal af 1 citron
2 spsk blå birkes

Pisk sukker, vanille og smør sammen med en håndmixer til det bliver luftigt. Tilsæt æggene og pisk igen, hvorefter mælk, mel, bagepulver og lemoncurd tilsættes, og piskes sammen til en ensartet dej. Til sidst vendes limeskal og birkes i, og dejen kommes i muffinsforme og fyldes ca. 2/3 op. Bages 20-25 min ved 180 gr.

Når kagerne er afkølet, smøres først et lille lag smørcreme på cupcaken. Derpå lægges en oreo kiks og smørcremen sprøjtes rundt om med en bladtylle.

Blomst/frosting:

250 gr. flormelis

100 gr smør

1 tsk. vanillesukker

ca. 2 spsk. mælk

gul frugtfarve

Mini oreokiks

Pisk smørret hvidt og luftigt, det tager ca 5-10 min, og er en vigtig detalje for at få en god frosting. Tilsæt herefter flormelis, som er sigtet med vanillesukker, lidt ad gangen med en spiseske, og rør godt mellem hver skefuld. tilsidst tilsættes mælken til du har den ønskede konsistens og frostingen kan sprøjtes flot op.

Pisk sukker, vanille og smør sammen med en håndmixer til det bliver luftigt. Tilsæt æggene og pisk igen, hvorefter mælk, mel, bagepulver og lemoncurd tilsættes, og piskes sammen til en ensartet dej. Til sidst vendes limeskal og birkes i, og dejen kommes i muffinsforme og fyldes ca. 2/3 op.

KagerneDer smøres først et lille lag smørcreme på cupcaken. Derpå lægges en oreo kiks og smørcremen sprøjtes rundt om med en bladtylle. bages ved 180 grader i ca. 20-25 minutter, hvorefter de køles helt af inden de dekoreres en mini oreo kiks og den gule smørcreme.

Andre indlæg