Yndige små marengshjerter dyppet i chokolade. Et hit til en børnefødselsdag eller til at overraske kæresten på valentinesday. Du kan også bruge opskriften til at lave en bund til en lagkage eller som dessert med flødeskum og friske bær og frugt på.
Ca. 30 stk.
3 æggehvider
2 tsk. citron saft
150 g sukker (blendet så sukkerkornene bliver bitte små)
Evt. 1 knivspids pink pastafarve.
200 gr. Tempereret chokolade
Bages ved 90° i ca. 1 1/2 time.
æggehviderne piskes stive med citronsaften. Tilsæt det blendede sukker lidt ad gangen og pisk til massen er meget stiv og sukkeret opløst. Pyt en tyl i en sprøjtepose og kom marengsmassen i. Sprøjt i lige det mønster du har lyst til og bag ved 90° i Ca 1 1/2 time. Sluk ovnen og lad marengshjerterne stå i ovnen til den er kold.
Hjerterne dyppes i tempereret chokolade.
Du kan bruge marengsmassen til marengsbunde, eller sprøjte dem i lige den form og farve du har lyst til.