Nyt design

Endelig kan jeg løfte sløret for min nye profil, og mit nye design på min blog. Jeg har glædet mig så uendeligt meget til at vise det frem.

Det er, i følge kalenderen, blevet forår. Nu må vinteren og kulden gerne pakke sig langt væk, og give plads til sol og varme. Jeg trænger i den grad til at mærke det. Dog kan vi i år trøste os med, at vinteren og foråret i år overhovedet ikke kan sammenlignes med det forår vi havde sidste år med sibirsk kulde.

Med foråret kom også min, længe ventede, nye profil, og mit firmas nye design. Det har jeg virkelig brugt mange overvejelser, stort engagement, mange kræfter og energi på. Hele sidste efterår gik jeg på et kursus, for at lære, hvad der skulle til, for at skabe et brand, så min lille kagevirksomhed, kunne ændre sig fra, at ligne en husmor hjemmebager, og ikke fordi der er noget forkert i det, men det var bare ikke den plan jeg havde, da jeg for lidt over 3 år siden skabte illusionen om Kagefryd. Jeg har virkelig kæmpet hårdt, for at finde rundt i det at være iværksætter og selvstændig. Jeg har i mange år arbejdet inden for plejesektoren, og egentlig været utrolig glad for det (nogen sagde også, jeg var dygtig til mit fag) men lige så meget, jeg brændte for plejefaget, brændte jeg også for kager, jeg har altid elsket at bage, og skabe lækkert bagværk og smukke kager.

For 4 år siden tog jeg springet og meldte mig til Den Store Bagedyst, og som rigtig mange af jer nok ved, kom jeg også til at stå foran kameraerne. Dog ikke så længe, som jeg havde håbet, men sådan kan det gå når det er en konkurrence, og du er oppe mod en masse skønne, dygtige mennesker, som lige som en selv, er vildt passioneret omkring det de laver. Deltagelsen i Den Store Bagedyst, sluttede godtnok tidligt for mig, men det startede min drøm og mit eget kagefirma. Der er jeg idag…

Drømmen om eget kagefirma, skulle dog vise sig, ikke at være så let, som jeg troede. Jeg havde aldrig drømt om, hvor meget viden det krævede, at være selvstændig erhvervsdrivende. Jeg er godt på vej til at lære det. Det er hårdt arbejde, men jeg elsker det.

Timerne på PR-kurset i efteråret, var hårde. Dels fordi de virkelig sparkede til din samvittighed og til at tænke “hvordan kunne du dog tro du bare kunne starte en virksomhed uden først at vide lidt om det” Det var hårde lærepenge, men også det los jeg skulle have, for at finde ud af, at hele min virksomhed skulle have et løft, til et langt mere proffesionelt udtryk.

Jeg er så glad og stolt over, endelig at kunne vise det frem. Nu ved jeg en hel del mere om at være erhvervsdrivende. Der er stadig lang vej, men med foråret igang, går det mod lysere og længere dage, det er netop det som holder mig igang. Jeg glæder mig til fremtiden, og til at se hvordan min lille kagefirma udfolder sig over de næste år. Det bliver så godt.

Andre indlæg