Vidunderlige porøse marcipanstænger som smelter på tungen. de er bare skønne til en kop kaffe, og så er de super nemme at lave fordi dejen bare skal sprøjtes ud med en tyl.

ca. 40 stk.

200 g groftrevet ren, rå marcipan
200 g blødt smør
50 gr. Flormelis
175 g hvedemel (ca. 3 dl)
100 g mørk chokolade til pynt

Fremgangsmåde:

Pisk marcipan, smør og hvedemel godt sammen. Kom fyldet i en sprøjtepose med stjernetyl og sprøjt dejen ud på plader med bagepapir – ca. 1½ cm brede og 4 cm lange. Bag dem midt i ovnen 1 plade af gangen. Lad kagerne køle af på en bagerist.

Smelt chokoladen i en skål i vandbad og kom chokoladen i en pose eller kræmmehus lavet til en sprøjtepose og pynt kagerne med fine striber af smeltet chokolade.

Andre indlæg