Sous vide kursus 30/3 UDSKUDT PGA CORONA

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvad er sous vide? 

Sous vide tilberedning er tidens største madtrend – med god grund!
Den nænsomme og præcise tilberedning af kød, frugt, grønt og sågar sovser har taget dagligdagskøkkenet med storm, og flere og flere har fået øjnene op for at det ikke kun er restauranterne som kan anvende denne nemme og enkle tilberedningsmetode.

 

Sous vide er tilberedning under vakuum i et vandbad hvor det er muligt at styre tid og temperatur helt præcist. Det er en tilberedningmetode som restaurationsbrancen har anvendt i årtier men som nu er blevet interessant for den private, og prisen på sous vide udstyr derfor også er faldet drastisk.

 

Hvad skal vi i dag? 

På dette kursus kommer vi hele vejen rundt om sous vide, hvorfor anvende det, hvordan gør man det bedst og hvad har man ikke brug for i udstyrsjunglen.

Kurset veksler mellem teori og praksis og ender med vi sammen indtager det lækre aftensmåltid, og dessert som vi sammen har tilberedt – naturligvis med anvendelse af diverse sous vide teknikker. På kurset vil der være adgang til både meget billigt og noget dyrere sous vide udstyr og her er en god mulighed for at få en “hands on” oplevelse af forskellen på de forskellige typer af sous vide udstyr der er på markedet.

Hele aftenen vil underviseren demonstrere og fortælle om teknikker, temperaturer og hjælpe til en bred forståelse for at anvende sous vide, også når du kommer hjem i privaten og skal anvende det igen og igen.

 

Praktisk info

Beløbet for kurset overføres via mobilepay til “941615” og mærkes med kursusdato samt navn på deltageren. Alternativt kan man komme ned i Kagefryd og betale for kurset. Når pengene er sendt via mobilepay med navn og dato for kursus er din tilmelding modtaget og godkendt.

Alle kurser med færre end 6 deltagere aflyses og pengene tilbagebetales

Vi glæder os til at se jer!

Hvis der afbestilles mere end 14 dage før kursus, tilbagebetales 90% af beløbet. Ellers betales der intet tilbage. Afbestilling kan ske pr. telefon, i butikken eller mail med bank info til tilbagebetaling.

Dato

30 mar 2020

Tidspunkt

18:00 - 21:30

Pris

Kr. 499,00

Der endnu ingen kommentarer, men skriv gerne din mening nedenfor.


Tilføj en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få mine bedste opskrifter

Du tilmelder dig samtidig mit nyhedsbrev, så du får besked, når jeg har nye opskrifter klar.

Få mine bedste opskrifter

Du tilmelder dig samtidig mit nyhedsbrev, så du får besked, når jeg har nye opskrifter klar.