Skip to content

Lær at bage med surdej 29/4/20

 

Vi slår nu dørene op for et kursus som har været efterspurgt af mange i lang tid og nu bliver en realitet – surdejskursus!

På kurset skal du være med til at lave din egen brød dej, og vi går i dybden med fermenteringen, autolysen, bulk fermentering og hydration. Udover dette skal vi lære at forme og udstikke boller og brød uden at få klistrede fingre samt nemt og hurtigt.

 

Kurset her er for dig som ønsker at træde ind i surdejs fantastiske verden, og vil lære hvor nemt og enkelt det kan være at lave super lækkert bagværk med udgangspunkt i ikonet Chad Robertson som lærte os alle at der ikke skal andet end mel, salt og vand til at lave det mest fantastiske brød.

Med i prisen er vand, en let charcuteri anretning, surdej med hjem samt en dej til at forkæle familien med næste morgen.

Beløbet for kurset overføres via mobilepay til “941615” og mærkes med kursusdato samt navn på deltageren + telefonnummer. Alternativt kan man komme ned i Kagefryd og betale for kurset. Når pengene er sendt via mobilepay med navn og dato for kursus er din tilmelding modtaget og godkendt.

Alle kurser med færre end 6 deltagere aflyses og pengene tilbagebetales

Vi glæder os til at se jer!

Hvis der afbestilles mere end 14 dage før kursus, tilbagebetales 90% af beløbet. Ellers betales der intet tilbage. Afbestilling kan ske pr. telefon, i butikken eller mail med bank info til tilbagebetaling.

Dato

29 apr 2020
Expired!

Tidspunkt

18:00 - 21:00

Pris

Kr. 499,00
Få mine bedste opskrifter

Du tilmelder dig samtidig mit nyhedsbrev, så du får besked, når jeg har nye opskrifter klar.

Få mine bedste opskrifter

Du tilmelder dig samtidig mit nyhedsbrev, så du får besked, når jeg har nye opskrifter klar.