Fermenteringskursus 22/9/20

 Fermenteringskursus 22/9/20

 

Hos Kagefryd er vi vilde med fermentering og det fermentering kan bringe til et måltid, en kage eller som drikkelse.

Hvad kan fermentering? 

Fermenterede produkter har et væld af sundhedsmæssige positive aspekter, og er med god grund den helt store trend, specielt i udlandet, og det er en trend som i den grad er kommet for at blive. Vi dykker ned i fermenteringens historie, hvordan fermentering er blevet brugt og hvordan det i stor stil stadig anvendes i dag.

 

Der vil være et oplæg ved Anders Knudsen som er uddannet i  fødevare og ernæring og har skrevet speciale og Bachelor om fermentering og som vil tage os rundt i alle alle fermenteringens hjørner.

I løbet af aftenen vil i blive taget i hånden, og stifte bekendskab med de grundlæggende principper inden for fermentering hvorefter alle selv vil få mulighed for at få hænderne i grøntsagerne selv og lave et valgfrit produkt som er lige til at tage med hjem efterfølgende. Udover dette vil der også være mulighed for at få en SCOBY med hjem – dem som kender til kombucha i forvejen ved nok allerede hvad dette er. Alle andre vil få en grundig introduktion til denne super nemme og ultra sunde power drik som er fyldt med sunde mælkesyrerbakterier.

 

Mad

I løbet af aftenen vil vi serverer et dejligt måltid varm mad hvori der vil indgå fermenterede produkter – dette vil være med til at give en forståelse for hvordan at fermenterede produkter rent praktisk kan anvendes i dagligdagen.

Vi sørger for alt fra grøntsager til fermenteringsglas til denne aften hvor det eneste i skal gøre er at troppe op, nyde hele aftenen og tage hjem med hænderne fulde af jeres hjemmelavede fermenterede produkter som i blive guidet til at følge til dørs.

 

Program 

Programmet vil nogenlunde se således ud, men alt efter spørgsmål osv kan tingene blive længere eller kortere alt efter dette.

Kl. 18:00 Velkomst med fermenterede snacks
Kl. 18:30 Foredrag om fermenteringens grundprincipper ved Anders Knudsen
Kl. 19:15 Guidet workshop – lav et glas med fermenterede grøntsager til at tage med hjem
Kl. 20:00 Varmt måltid mad – under maden er der rig mulighed for at stille spørgsmål
Kl. ca. 21:00 Tak for i dag

 

 

Tilmelding

 

Man kan enten betale for kursus ved at komme ned i Kagefryd, eller ved at sende pengene til mobilepay 941615 og mærke overførslen med navn og dato for kurset. Når pengene er sendt via mobilepay med navn og dato for kursus er din tilmelding modtaget og godkendt.

Hvis ikke minimum 12 deltagere tilmelder sig kurset på denne dato, aflyses det og du tilbydes at komme på kurset en anden dato eller få det fulde beløb refunderet.

Dato

22 sep 2020

Tidspunkt

18:00 - 21:00

Pris

Kr. 399,00
Kategorier

Der endnu ingen kommentarer, men skriv gerne din mening nedenfor.


Tilføj en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få mine bedste opskrifter

Du tilmelder dig samtidig mit nyhedsbrev, så du får besked, når jeg har nye opskrifter klar.

Få mine bedste opskrifter

Du tilmelder dig samtidig mit nyhedsbrev, så du får besked, når jeg har nye opskrifter klar.