Jeg har siden min opstart af kagefryd haft den intention, at jeg ville blogge mest muligt om kager, om mit liv, om det som rører sig omkring mig. Jeg tænkte portaler som Facebook og Instagram var det rette, og min hjemmeside, men ved i hvad kære læsere, det er lettere sagt end gjort, at navigere rundt blandt alle disse sociale medier, men et must, når man gerne vil nå ud til så mange mennesker som muligt, med hvem du er og hvad du står for.

Med et liv med publicering af mig selv, udvikling af kager og smage, samt kage leveringer i løbet ugen og weekenden, og den lille fod jeg stadig har i plejeverdenen som vikarierende social- og sundhedsassistent, som jeg tager lidt af for at sikre min mand og jeg, bare lidt, økonomisk, og bevares jeg forsøger langt fra os begge, men på trods af den overfyldte hverdag, elsker jeg eventyret og fortryder intet, og jeg har efterhånden acceptet og fundet min vej i det, så der både er plads til passionen, familien og alt det midt i mellem.

Tilbage til det der med blogging. Det er en sjov størrelse og nogen gange også grænseoverskridende, for ikke at snakke om tidskrævende,at dele ud af sit liv, men super nødvendigt når du vil anerkendes ad den vej også.

Når jeg læser andres indlæg, kan jeg til tider godt rammes af en frygt for, om mine indlæg, er spændende nok? Men jeg siger til mig selv hver gang jeg rammes af den frygt, at det er det bedste jeg har, jeg lægger op, og jeg elsker det mere og mere og bliver også mere og mere tryg ved det.

Jeg har besluttet mig for at gøre endeligt op med de dæmoner, og tage skeen i den anden hånd, og forhåbentlig dagligt få lagt en masse spændende op omkring mig selv på de sociale medier med billeder af, og tekst om mine kager, mine tanker, min familie, kagefryd og alt derimellem.

I den seneste tid har jeg fiflet med lidt forskellige smagskombinationer, denne gang i cupcakes, jeg undskylder dog, at det ikke helt lever op til det nytårsforsæt jeg lovede mig selv omkring sundhed i sidste uge, men hvad pokker livet er for kort til ikke at unde sig selv lidt kage her og der, og det er jo trods alt min passion “så er det vel ok”…

I skal  have en opskrift på nogle super lækre pecan cupcakes med, og den lækreste silkebløde frosting. Jeg er fuldstændig vild med at de er så lækre vamsede og så lige med et lille knas af nødderne.

SORRY,  jeg ved godt det er tarveligt med sukkerfyldt kagebagening i januar, men den er altså bare så mums, og vi spiser bare sundt igen imorgen :-)))

Pecan cupcakes med nougat-mocca frosting

Dej:
100 gr. pekannødder
150 gr. mel
200 gr. Brun farin eller moscuvado sukker
175 gr. Smeltet smør
1 1/4 dl kærnemælk
1/2 tsk salt
1 tsk vanille
1/2 tsp natron
2 æg

Frosting:

250 g smør (stuetemperatur)
50 g blød nougat (stuetemperatur)
175 g flormelis
1/2 dl espressokaffe
1/2 tsk salt

Varm ovnen op til 180 grader

Dej:
Pisk alle ingredienserne på nær pecannødderne godt samme. Når dejen er godt blandet tilsættes nødderne.
Fordel dejen i 15-20 muffinforme og bag dem 18-20 Min.
Frosting:

Pisk smør, nougat, salt og flormelis godt sammen. Efter 5 -10 min. Tilsættes den kolde espresso lidt ad gangen. Pisk yderligere 2-3 min. og cremen er klar til brug. Fyld frostingen i en sprøjtepose med den tyl du ønsker, og lav fine swirls på kagerne. 

Nyd nu de skønne cupcakes, så er det ikke helt så forbudt…..

 

Andre indlæg