jeg er vild med mazarinkage og elsker at afprøve nye smagssammensætninger for at gøre mazarinkagen endnu mere spændende og lækker. Denne gang blev det dejlige Victoria blommer fra den danske have sirligt lagt på mazarinmassen og drysset let med kanel og sukker. Den super sprøde crumble på toppen af hele herligheden sætter prikken over i’er og gør det til en skøn oplevelse med de forskellige konsistensen i hver bid.
Mazarin:
200 gr. Marcipan
200 gr. Sukker
200 gr. Smør
75 gr. Mel
1/2 tsk. Salt
1 tsk. Vanillesukker
Ca 8-10 blommer
Crumble:
100 gr. Smør
100 gr. Sukker
100 gr. Mel
75 gr. Havregryn
1/2 tsk. Salt
1 tsk. Vanillesukker
Smør og marcipan piskes godt sammen.
De øvrige ingredienser tilsættes og der røres kort og forsigtigt til alt er blandet.
Dejen hældes i et tærtefad. Blommerne skæres i både og fordeles på dejen og drysses med sukker og kanel . Til crumble blandes alle ingredienserne til
Det er godt blandet og smuldrer. Crumblen fordeles oven på blommerne og hele herligheden sættes i ovnen i ca. 30 gr. På 185 gr.
Kan serveres med en dejlig kold klat flødeskum 😊