Hos Kagefryd er det vigtigt for at os kunne gøre vores kunder og gæster glade og tilfredse. Efter megen efterspørgsel på kurser, har vi taget det til os og afholder nu jævnligt kurser af forskellig karakter.

Så elsker du flødeboller og vil lære teknikken bag?

Eller måske du gerne vil lave en velsmagende og flot cupcake? Så er det hos Kagefryd det sker.

Vores nyeste skud på stammen er en masterclass i den drilske chokolade. Kirsten Thur er Kagefryds uddannede chokolatier og vil give en masterclass-demonstration i chokoladetempereringen, fortælle lidt om kakaosmør og farver (uden airbrush) og langtidsholdbart fyld.

Vi har mange slags kurser

På Kagefrydskurser lærer I blandt andet at lave den perfekte swirl på cupcaken, smøre en kage fint op, lave chokoladeomslag, chokoladebrud og meget mere. I får mulighed for at kreere lækre kager, og prøve kræfter med en gode kagebund, opbygning af de forskellige lag og alt der skal til for at samle den perfekte kage.
Lige så afholder vi kurser til nybegyndere, polterabender inden den store dag, teambuilding for mindre virksomheder og meget, meget mere. 

Du skal være hurtig

Vores bagekurser har vist sig at være et hit for både store og små, så det er med at slå til inden det bliver udsolgt. Vi opdaterer løbende med flere kurser, så hold øje med om der er et der passer til dig.

Find det rette kursus for dig

Paletten af kagekurser er stor, så det er bare med at finde lige præcis det kursus der passer dig. Du kan læse flere detaljer om vores kurser og se vores kursuskalender lige her

Andre indlæg