120 g blødt smør
2 dl sukker
2 æg
1 tsk vanillesukker
1 dl mælk
3 dl hvedemel
1 tsk bagepulver
1 spsk lemoncurd
Pisk sukker, vanille og smør sammen med en håndmixer til det bliver luftigt. Tilsæt æggene og pisk igen, hvorefter mælk, mel, bagepulver og lemoncurd tilsættes, og piskes sammen til en ensartet dej som kommes i muffinsforme og fyldes ca. 2/3 op.
Kagerne bages ved 180 grader i ca. 20-25 minutter, hvorefter de køles helt af inden de dekoreres.
Italiensk marengssmørcreme
6 æggehvider
60 g sukker til at blande i æggehviderne
230 g sukker
0,6 dl vand
400 g blødt usaltet smør
Farve efter eget valg
Fremgangsmåde: Pisk æggehviderne stive i røremaskine. Bland 60 g sukker i.
Kog sukkerlagen op til ca. 120 grader. Kom den varme sukkerlage i marengsen i en tynd stråle mens du pisker. Lad herefter marengsen kører på røremaskinen indtil massen er kølig. Det er vigtigt at massen ikke er varm, det vil smelte smøret og ødelægge smørcremen. Skift piskeriset ud med k-spaden og kom det bløde smør i klump for klump og rør til massen er glat og tyk. Fortvivl ikke når massen skiller undervejs. Den samler sig igen. Bare rør indtil massen er ensartet. Kom essens/ farve i efter valg. Jeg har brugt blå farve. Put cremen i en sprøjtepose med din yndlings tyl, og pynt kagerne som du har lyst. Jeg har udstukket stjerner i fondant og penslet dem med perlemorspulver. Drys forskellig krymmel og glimmer så de bliver fine og frostagtige.