Skip to content

Velkommen til Café Kagefryd

Mere end bare en kage

Åbningstider
Man – fred:  09:30 – 17:00
Lør – søn: 10:00 – 16:00

Adresse
Stengade 58
3000 Helsingør

Café Kagefryd

Kagefryd er en café placeret på Helsingør hovedstrøg, Stengade 58, lige midt i bykernen og det pulserende byliv. 

Med en stor portefølje af lækre produkter som kan nydes i både caféen og to go, kan der blandt andet nævnes moussekager, frokost salat, sandwich, brunchtallerken, boller, varme drikke og meget meget mere. Listen er lang og kun fantasien sætter grænser for alle de kreationer der bliver brygget på i den lille, hyggelige café. 

Kagefryd går 100% ind for god kvalitet hvilket afspejles i både kager, kaffe, indretning mv.

Stemning i caféen

Caféens stemning er meget gennemtænkt og afspejler Jettes personlige stil. 

Det vigtigste i caféen, er at alle kan hygge sig og få den bedste oplevelse når de er her. De skal gå herfra med en følelse af, at de har lyst til at komme igen” – Jette Stub, Indehaver

Det ord beskriver caféen bedst er ‘hygge’. Den oser af hygge, varme og afslapning. Det er et sted hvor alle kan komme ned i gear og nyde omgivelserne. Hyggen ses i alt – fra de levende stearinlys der luner, de varme farver på væggen og den hyggelige lyd af fransk café musik der giver ro for sjælen. Alt dette er med til at afspejle Jette og Kagefryds ånd. 

Vores produkter

Vores produktportefølje er fyldt med mange, spændende og smagfulde lækkerier. 

Vi laver kager til enhver lejlighed og arrangementer, store som små. Bryllupskager i flere etager, portionsanrettet kagetapas, studenterkager, dåbskager med modulerede figurer osv osv osv. I selve caféen gør vi meget ud af at der er lidt for enhver smag. Vi har derfor både glutenfri og veganske kager, samt sukkerfrie alternativer.

Caféen serverer også mad til de sultne gæster. Bl.a morgenmadstallerkener, frokostsalat, sandwiches og hjemmelavet surdejsboller og rugbrødsboller. Og ej at forglemme, har vi både kolde og varme drikke. Kaffe, kakao, most, te mv. 

Vi kreerer kager efter sæsoner og helligdage og bruger kun de bedste varer.

Mere end bare en café

Café Kagefryd er meget mere end ‘bare’ en café. Det er et afbræk fra den hektiske og hurtige hverdag. Det er ekstravagante kager til alle livets begivenheder. Det er en fantastisk smagsoplevelse du sent vil glemme. Og alt der imellem. 

Lokal støtte og samarbejde

For Jette har det været vigtigt at bygge bro og støtte op om det lokale erhvervsliv i Helsingør.
“Vi står stærkest sammen og jeg synes det er vigtigt, især at støtte de små men dygtige profiler i lokalområdet”  Jette Stub, Indehaver

Jette har blandt andet produkter fra Syltedronningen og  Strandvejsristeriet. Disse er alle lokale og enormt dygtige samarbejdspartnere for Café Kagefryd. 

Kagefryds Gæstehus

Kagefryd tilbyder overnatning i et centralt og charmerende hotelværelse, hvor du/I kan booke jer ind og nyde et par dage i den skønne by, Helsingør.

Gæstehuset har ét værelse for to personer, som er placeret ovenpå caféen med udsigt til hovedgaden, Stengade. Værelset er på samme måde som caféen indrettet hyggeligt og opfordrer til afslapning. Opholdet inkluderer overdådig morgenmad, så alle får en bid af Kagefryd. 

Hotelværelset kan bookes på Booking.com eller ved at kontakte Kagefryd direkte på telefon 31 36 76 64.

Få mine bedste opskrifter

Du tilmelder dig samtidig mit nyhedsbrev, så du får besked, når jeg har nye opskrifter klar.

Få mine bedste opskrifter

Du tilmelder dig samtidig mit nyhedsbrev, så du får besked, når jeg har nye opskrifter klar.