Kender du det når du skal holde noget hemmeligt, til det er abolut sikkert at det rent faktisk bliver til noget, at det er helt sikkert? 

Jeg har i den forgange tid og også for nylig delt små hapsere ud omkring en stor hemmelighed, eller vel snarer en stor drøm, men som for nu stadig er velbevaret hemmeligholdt, fordi intet er 100 % på plads, hvilket er min klausul for at ville dele denne hemmelighed med jer. 

I den tid der er gået, er det gået op for mig hvor svært det egentlig er, ikke bare at kunne råbe ud og højt om hvad det er jeg går og sysler med, hvor langt i processen jeg er og hvordan det lige ser ud. Det er desværre bare ikke muligt af flere årsager, og måske egentlig også fint nok, fordi det tvinger mig til at øve mig i det som er så svært, nemlig at holde kortene tæt ind til kroppen til de er helt sikrede, og dermed jo ikke sagt at eg ikke kan holde på hemmeligheder for selvfølgelig kan jeg det, det er blot sådan at når hemmelighederne omhandler mig selv og virkelig store beslutninger og muligheder så er det så svært ikke at ville dele det hele med jer her og nu. 

For selvom jeg faktisk er et super privat menneske, som ynder at passe på mit privatliv og ikke deler mere ud end jeg kan tåle at høre for, så er store sager som eksempeltvis denne hemmelighed i hørte en lille smule til i sidste uge, blot en af de ting jeg så gerne ville skrive ud om, fortælle om processen, men hvilken ærgrelse det så vil blive hvis det hele faldt til jorden. Derfor vælger jeg at give lidt hapsere så du har mulighed for trods alt at vide der sker spændende ting her hos Kagefryd, men uden at fortælle dig mere end hvad jeg kan stå inde for. 

Det er en interessant udfordring sådan at holde på det hele og alligevel dele lidt ud undervejs, men jeg syntes det er super fedt trods alt at kunne give jer lidt at følge med om og så glæder jeg mig bare som en gal til jeg SNART kan sige det højt og sikkert og måske skrive et indlæg eller to omkring hvad og hvordan. 

Andre indlæg