saltkaramel

uhmm jeg er vild med saltkaramel, og denne opskrift er så let at lave, det hele skal bare i gryden og koges godt igennem, helst over en temperatur på 120 gr. så bliver karamellen fast.
2,5 dl fløde
100 g lys sirup
75 g smør
160 g sukker
1/2 -1 tsk. Sea SaltKom alle ingredienser i en gryde. Kog op og kog i ca. 30-50 min. Til karamellen er cremet og lækker og har nået en temperatur på 120 gr.. Rør i gryden undervejs, så det ikke brænder på. Smag til med salt og tilpas mængden til din smag.
P.S du kan også tilsætte lidt revet appelsinskal. det smager fantastisk.

 

One comment

  1. Autoblogging software will suredly scour the web aand locate one
    of the most up-to-date themes people are blogging about and post it for
    your blog sife too. However, save to your closest friends annd family, nobody seemks to mind your blog
    post. Monitor your site commnents – Youur blog must be an interactive feature on your
    own website so it’s good to allow visigors to comment on the posts.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.