Små dejlige kager med valnød og rødbede

 

Rødbede er ikke lige den rodfrugt man først tænker kage på…men her har jeg revet den fint og bagt den med i en lille cupcake med valnødder og en dejlig cremecheesefrosting på toppen, så bliver den et dejligt alternativ til en gulerodskage. Den er super lækker og har en flot farve.

Dej

3 1/2 dl. Revet rødbede (ca. 300 gr.)

2 dl. Grofthakkede valnødder

3 æg

3 dl rørsukker eller brun farin

2 tsk. Vanillesukker

1/2 tsk. Salt

1 1/2 dl. Smagsneutral olie

225 gr. Hvedemel

1 1/2 tsk bagepulver

1 spsk. Cacao

 

Frosting

200 gr. Creme cheese

50 gr smør

1 1/2 dl. Flormelis

1 tsk. Vanillesukker

Revet skal af 1 citron

 

Æg, vanillesukker og sukker piskes let og luftigt. De øvrige ingredienser tilsættes og det hele blandes godt. Hældes i cupcakeforme eller silikone halvcirkelforme 5-7 cm. Bages ved 175 gr. 25-30 min.

Til frostingen piskes alle ingredienserne godt sammen og tylles på de afkølede kager med lige den tyl du har lyst til. Jeg har pyntet kagerne med chokoladetrekanter, du kan pynte frit efter din fantasi.

 

 

 

7 comments

  1. Having read this I thought it was really enlightening.

    I appreciate you spending some time and effort to put this information together.
    I once again find myself personally spending a significant amount of time both reading and commenting.
    But so what, it was still worthwhile!

  2. This is the right webpage for anyone who wishes to find out about this topic.

    You realize a whole lot its almost hard to argue with you (not that I really will
    need to?HaHa). You definitely put a new spin on a subject
    that’s been discussed for decades. Wonderful stuff,
    just great!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.