Bag om Kagefryd, Jette Stub.

Jeg elsker at spise, udvikle og se på kager ☺️ Siden jeg var en lille pige har jeg elsket at være i køkkenet. Jeg brugte hvert minut jeg kunne få lov af min mor til at gå i køkkenet, og jeg brugte det meget af min fritid til at gå på ungdomsskole, hvor det var bage- og madlavningskurser jeg meldte mig til😊

Efter mine 3  børn flyttede hjemmefra voksede min passion sig endnu større. Jeg har en ustoppelig lyst til at skabe nye og spændende kager, og nogen gange ændre på de gamle klassikere, så de får nyt liv. Jeg håber min blog kan inspirere dig til mange glade bagetimer i køkkenet.

Min kæmpe store drøm om at deltage i den store Bagedyst gik i opfyldelse….

i 2015 deltog jeg i den store Bagedyst. Jeg opnåede desværre ikke at stå i finalen, kun som tilskuer, men jeg føler mig som en vinder bare ved,  jeg kom gennem nåleøjet, til at stå foran kameraerne til en fuldstændig vild oplevelse. Det skabte en endnu større passion til at fortsætte nyskabelsen af kager. Det var den vildeste oplevelse, og jeg har lært så meget om kager og mig selv, og ikke mindst har det givet mig venskaber for livet. Det gav mig også modet til, at jeg i december 2017 etablerede mit lille firma Kagefryd, hvor jeg laver selskabskager,  kagekurser og udvikler opskrifter for virksomheder og ugeblade.