Knasende lækker efterårs mazarinkage med dejlige blommer

jeg er vild med mazarinkage og elsker at afprøve nye smagssammensætninger for at gøre mazarinkagen endnu mere spændende og lækker. Denne gang blev det dejlige Victoria blommer fra  den danske have sirligt lagt på mazarinmassen og drysset let med kanel og sukker. Den super sprøde crumble på toppen af hele herligheden sætter prikken over i’er og gør det til en skøn oplevelse med de forskellige konsistensen i hver bid.

5 comments

  1. Userbola.co says:

    Thanks for a marvelous posting! I definitely enjoyed reading it,
    you will be a great author.I will always bookmark
    your blog and will often come back very soon. I want
    to encourage you to ultimately continue your great job, have a nice holiday weekend!

  2. It’s a pity you don’t have a donate button! I’d definitely donate to this superb blog!
    I suppose for now i’ll settle for bookmarking and adding your RSS feed to my Google account.
    I look forward to fresh updates and will share this
    blog with my Facebook group. Chat soon!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.