Dejlige sprøde langtidshævede boller

Jeg har brugt denne her opskrift i årevis, den er super enkel og hurtig, da den ikke skal æltes med andet en grydeske, og bollerne bliver så skønne og sprøde og kan drysses med lige de kerner du har lyst til.

 

8 dl. Koldt vand

50 gr. Gær

3 tsk. Salt

ca 1000 gr. Hvedemel

2 tsk. Honning

 

alle ingredienserne røres godt sammen me den ske. Dejen er lidt klistret. Det skal den være.

Dejen hæver natten over i køleskabet. med en ske dyppet i vand tager du dejen op i passende klumper og sætter dem på bagepladen med bagepapir på. Hvis du vil lave brød hældes dejen forsigtigt ud på et melet bord, så luften ikke slåes ud. Deles i to. Snoes forsigtig og lægges på bagepladen. Pensles med æg og drysses med hvad du har lyst til. bollerne bages 25 min. Ved 220 gr.(varmluft). Hvis du former brød bages de 10 min v. 250 gr.(varmluft). Derefter skrues ned til 200 gr.(varmluft). Og brødene bages yderligere 25 min.

 

PS!!! Dejen kan også hæves på køkkenbordet 2-3 timer.

 

 

3 comments

  1. If you arre among those people, then reading poker books is your best weapon at tackling the deficit you’ve within thee fine intricacies
    of poker. Poker Gift Sets: Setting up to thee once a month poker
    game might be a cinch with any one these gift sets.
    The precise origins of the actual word “Poker” haas been an iinterest of great importance aand academic discussion and hypothesising and while the normal belief seems
    to be which it is due to the previous French game of poque, you
    will find individuals that are not entirely convibced by
    this.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.