Verdens bedste snegle med toscaglasur

Jeg elsker kanelsnegle, derfor har jeg eksperimenteret lidt med den klassiske smag og tilføjet en toscaglasur. Jeg har bagt sneglene i en rørform for at få den høj og med et skarpt udtryk. Det er  lynhurtigt blevet familiens foretrukne kanelsnegl, den er så lækker, dejlig klistret og super svampet.

Dej
50 gr. gær
2 dl. smagsneutral olie
2 dl. lunken mælk
3 æg
1 tsk. salt
75 gr. sukker
750 gr. hvedemel

Gær, vand, æg og olie blandes godt.  Sukker og salt blandes i og melet æltes i til dejen er blød og smidig. Sættes til hævning ca. 45 min.

Remonce
200 gr. blødt smør
200 gr. brun farin
1 spsk. kanel
1 spsk. hvedemel

Alle ingredienserne til remoncen røres godt sammen.

Toscaglasur
100 g mandler
75 g smør
65 g sukker
1 spsk. hvedemel
1 spsk. fløde
1/4 tsk. salt

Skold og hak mandlerne. Bland alle ingredienserne til toscalaget i en gryde, varm op under svag varme, det må ikke koge.

Dejen rulles ud til en rektangulær plade på  ca. 1/2 cm. tykkelse, remoncen fordeles herpå. Dejen rulles sammen til en lang pølse og skæres ud i 4 cm brede skiver (ca. 15-16 stykker) skiverne puttes  i ringforme (7-8 cm i diameter.) som er foret med bagepapir. Til sidst fordeles toscaglasuren på dejskiverne, og de sættes i en 150 gr. varm ovn i ca. 25-30 min.

9 comments

  1. dawonefr.com says:

    Hmm it appears like yoսr website ate my firs comment (it was supеr long) so I guess I’lⅼ just sum it up wat I wrote and
    say, I’m thoroughly enjoying your blog. I aѕ wedll am an ɑsρiring blog ƅlogger but І’m still new to the whole
    thing. Dо you hazve any гecommendations for rookie blog
    writers? I’d rally appreciate it. http://dawonefr.com/board_fol/6959

  2. orausah.com says:

    I was excited to find this web site. I need to to thank you for ones time
    for this fantastic read!! I definitely savored every little bit of it and
    I have you saved as a favorite to see new information in your web site.

  3. Attractive component to content. I simply stumbled upon your site and in accession capital to assert that
    I acquire in fact enjoyed account your blog posts.
    Anyway I will be subscribing in your feeds and even I fulfillment you get entry to constantly fast.

  4. Elton says:

    Wonderful items from you, man. I have keep
    in mind your stuff prior to and you are just extremely magnificent.
    I actually like what you’ve acquired here, really like what you’re saying and the best way wherein you say it.
    You are making it enjoyable and you continue to care for to keep it sensible.
    I can not wait to read much more from you. This is really a great site.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.